KALAPAIKKAOPAS TASKUSSASI

Suomi on kalastajien paratiisi tuhansine järvineen- löydät tiedot niistä kaikista täältä: Olemme koonneet kalastajia varten yli 38 000 sivun tietopaketin Suomen järvistä ja joista, erityiskalastuskohteista ja kalastusmatkailupalveluista.

Löydä paras kalapaikka ja hanki sinne luvat. Älä anna olosuhteiden yllättää: seuraa sivuilta vesitilanteen kehittymistä, jäänpaksuuksia, lämpötiloja yms. Hanki parhaat vieheet etukäteen hyödyntämällä vedenväri- ja istutustietoja. Ja tee unelmiesi kalamatka...

x

KALAPAIKKA.NET LUPAKAUPPA

Taydelliset sivut maksutta kaupanpäälle

Lunastamalla kalastuslupasi kalapaikka.net kalastuslupakaupasta saat käyttöösi maksuttomana lisäpalveluna www.fishing.fi ja www.kalapaikka.net sivustoilla paljon mielenkiintoisia lisäpalveluja mm:

  • Virtaamat ja vedenkorkeus
  • Tietoja kalaistutuksista ja vedenlaadusta
  • Syvyyskartat, ilmakuvat, kohdevideot yms.

Lupakaupastamme voit hankkia mm. lähes kaikkien kalastajien tarvitseman valtion kalastonhoitomaksun vuodelle 2021.

Hanki lupia - tunnukset 0

Onko lupasi jo kunnossa? Voit myös ostaa täydelliset sivut käyttöösi myös erikseen.

Osta tunnukset 4 90 €

KALASTUSLUVAT.KALAPAIKKA.NET

Heittokalastukseen (virveli ja jigi) 18-64 vuotiaat kalastajat eivät tarvitse yleensä erillistä lupaa järvi- ja merialueilla. Kalastonhoitomaksu tarvitsee kuitenkin olla suoritettuna.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Heittokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa sekä virta-alueilla. Näille kohteille myydään usein lisäksi erillisiä kalastuslupia.
Lue lisää 18 - 64 vuotiaiden tarvitsemista heittokalastusluvista


Heittokalastukseen eivät Alle 18 ja yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Heittokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa sekä virta-alueilla. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.
Lue lisää alle 18 vuotiaiden tarvitsemista kalastusluvista virvelöintiin ja yli 65 vuotiaiden tarvitsemista heittokalastusluvista

Perhokalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat eivät tarvitse yleensä erillistä lupaa järvi- ja merialueilla. Kalastonhoitomaksu tarvitsee kuitenkin olla suoritettuna.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Koskikohteisiin sekä hoidettuihin virkistykalastuskohteisiin tarvitset kalastonhoitomaksun lisäksi erillisen kalastusluvan.


Lue lisää 18 - 64 vuotiaiden tarvitsemista perhokalastusluvista

Perhokalastukseen eivät Alle 18 ja yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Perhokalastus ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa sekä virta-alueilla. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.
Lue lisää alle 18 vuotiaiden tarvitsemista kalastusluvista virvelöintiin ja yli 65 vuotiaiden tarvitsemista perhokalastusluvista

Uisteluun yhdellä vavalla 18-64 vuotiaat kalastajat eivät tarvitse yleensä erillistä lupaa järvi- ja merialueilla. Kalastonhoitomaksu tarvitsee kuitenkin olla suoritettuna.

Uisteluun usealla vavalla 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksu tarvitsee olla myös suoritettuna.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Koskikohteisiin sekä hoidettuihin virkistykalastuskohteisiin tarvitset kalastonhoitomaksun lisäksi erillisen kalastusluvan.

Uisteluun yhdellä vavalla eivät alle alle 18 sekä yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitse yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Uisteluun usealla vavalla alle 18 sekä yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Uistelu ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistykalastuskohtissa sekä virta-alueilla. Näille kohteille on ostettavissa usein erillinen lupa.

Verkkokalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksu tarvitsee olla myös suoritettuna.

Avustavana henkilönä mukana oleva esim. verkon soutaja ei tarvitse kalastuslupaa.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Verkkokalastukseen alle 18 sekä yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa.

Avustavana henkilönä mukana oleva esim. verkon soutaja ei tarvitse kalastuslupaa.

Katiskakalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksu tarvitsee olla myös suoritettuna.

Avustavana henkilönä mukana oleva esim. soutaja ei tarvitse kalastuslupaa.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Katiskakalastukseen alle 18 sekä yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa.

Avustavana henkilönä mukana oleva esim. soutaja ei tarvitse kalastuslupaa.

Onkimiseen ja Pilkkimiseen ei tarvita yleensä erillistä lupaa eikä kalastonhoitomaksua tarvitse suorittaa.

Onkiminen ei ole kuitenkaan sallittua kieltoalueilla esim. hoidetuissa virkistyskalastuskohtissa. Nämä ovat yleensä koskikohteita ja pieniä virkistyskalastusjärviä. Näihin on ostettavissa usein erillinen lupa.

Ravustukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksu tarvitsee olla myös suoritettuna.

Avustavana henkilönä mukana oleva esim. soutaja ei tarvitse kalastuslupaa.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Ravustukseen alle 18 sekä yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa.

Avustavana henkilönä mukana oleva esim. soutaja ei tarvitse kalastuslupaa.

Muuhun kalastukseen 18-64 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksu tarvitsee olla myös suoritettuna.

Muihin kalastusmuotoihin kuuluvat mm. sukelluskalastusluvat, rysäkalastusluvat, pitkäsiimaluvat, nuottakalastusluvat, tuulastusluvat.

Hanki kalastonhoitomaksu 2021

Tästä

Muuhun kalastukseen alle 18 sekä yli 65 vuotiaat kalastajat tarvitsevat aina erillisen kalastusluvan. Kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa.

Muihin kalastusmuotoihin kuuluvat mm. sukelluskalastusluvat, rysäkalastusluvat, pitkäsiimaluvat, nuottakalastusluvat, tuulastusluvat.

Vesilinnustustukseen tarvitaan aina erillinen lupa vesialueen omistajalta tai metsästysoikeuden haltialta. Valtion kalastonhoitomaksua ei tarvitse suorittaa. Metsästyskortti pitää olla suoritettuna.

Useat osakaskunnat ja kalastuskunnat myyvät erillisiä vesilinnustuslupia alueilleen, myos osakaskuntien ulkopuolisille henkilöille.

Hanki kalastuslupasi edullisesti - Lisäpalveluja kaupanpäälle

Näytä mitä kalastuslupia tarvitsen vuonna 2021?

Hanki lupia - tunnukset 0

Suomen suurin kalastussivusto www.kalapaikka.net tarjoaa asiakkailleen lunastettavaksi kattavan valikoiman kalastuslupia. Lupakaupastamme voit hankkia mm. lähes kaikkien kalastajien tarvitseman valtion kalastonhoitomaksun vuodelle 2021.

Saat tulostettua kalastusluvat mukaan tavallisella tulostimella. Kalastusluvat toimitetaan automaattisesti ilman lisämaksua myös sähköpostitse pdf- tai kuvatiedostona, jolloin voit tallentaa luvan esim. matkapuhelimeen.

Kauttamme luvanlunastaneet saavat käyttöönsä kiitokseksi mielenkiintoisia lisäpalveluja jotka ovat ainoastaan heidän käytössä esim. kaiken www.fishing.fi ja www.kalapaikka.net sisällön käyttöösi vuodeksi 2021 ilman lisämaksua.

Onko lupasi jo kunnossa? Ei hätää - Voit myös ostaa täydelliset sivut käyttöösi myös erikseen.

Osta tunnukset 4 90 €

Tämän sivun tiedot on saatavissa lisäpalveluna kalastuslupakaupastamme luvan vuonna 2020 hankkineille. Voit hankkia tunnukset erikseen myös ilman luvan lunastusta.

Löydät tunnukset sähköpostiisi lähetetystä lupien uudelleentulostus linkistä.

Sivuston ja Sivujen tietojen Käyttöehdot

Palvelu (internetsivustot www.fishing.fi ja www.kalapaikka.net) toimitetaan sitoumuksetta. Julkaisija (Infomeri Oy/KalapaikkaNet) vastaa Palvelun toimituksellisen sisällön lainmukaisuudesta ja pyrkii korkeatasoiseen palveluun. Julkaisija ei miltään osin takaa Palvelun tai sen osien oikeellisuutta, täsmällisyyttä ja luotettavuutta tai Palvelun toimintavarmuutta. Julkaisijalla ei ole vastuuta niistä välittömistä tai välillisistä vahingoista, mitä palvelusta saatu informaatio mahdollisesti aiheuttaa.

Palvelun kaikki tekijänoikeudet ovat Julkaisijalla tai muilla tiedontuottaneilla tahoilla. Julkaisija pidättää kaikki oikeudet sivujen sisältöön, ellei sivuilla toisin ole mainittu. Palvelun sisällön tai sen osan julkinen levittäminen esittämällä tai näyttämällä julkisesti, varastointi tai kappaleiden valmistaminen sisällöstä tai sen osasta ilman Julkaisijan kirjallista suostumusta on kielletty. Asiakkaalla ei ole oikeutta Palvelun tai sen osan julkaisemiseen tai edelleen luovuttamiseen. Asiakkaalla ei ole oikeutta muodostaa Palvelusta tai sen osasta uutta teosta tai uutta palvelua. Asiakkaalla on oikeus hyödyntää Palvelua ja sen osia vain omaan yksityiseen käyttöön, omaan opiskeluun, yksityiseen tutkimustoimintaan tai ilman kaupallisia tavoitteita tapahtuvaan harrastustoimintaan. Asiakkaalla on oikeus käyttää Palvelua ammatillisen tiedon hankkimiseen siinä tapauksessa, että tiedolla ei harjoiteta kaupallista toimintaa.

Em. ehtoja täydentävät käyttöehdot sekä Rekisteriseloste löytyvät täältä

Internetsivustoihin siirtyminen ja sen käyttäminen merkitsee, että hyväksyt nämä Käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä Käyttöehtoja, sinun tulee poistua Sivustolta / palvelusta.